Palokärki

Palokärki on Viialan VPK:n omistama rantahuvila Jumusen rannalla, jossa voi järjestää juhlia, koulutus-, virkistyspäiviä tai viettää muita illanistujaisia. Palokärkeä vuokrataan elokuun puolivälin ja kesäkuun puolivälin välisenä aikana. Keskikesällä Palokärki on rauhoitettu palokunnan yksityiskäyttöön.   

Palokärjessä on mahdollista harrastaa eri pallopelejä mm. jalkapalloa tai rantalentopalloa. Kalastukselle on mitä hienoimmat mahdollisuudet ja tilaa riittää myös muille harrastuksille. Ranta on matala ja sopii siten myös pienemmille lapsille.

Isompiin juhliin on mahdollista vuokrata astiat jopa 100 henkilölle ruokailua ja kahvitusta varten. Kaiken kaikkiaan Palokärkeen mahtuu noin 70 henkilöä sisätiloihin, ja kesäisin on mahdollista vuokrata yhteistyökumppanilta iso ulkoteltta pihaan.

Palokärjessä on erillinen saunamökki/takkatupa (rakennettu vuonna 1985), talvilämmin päärakennus (rv. 1987) ja vielä 3 pikkumökkiä (rv. 1996). Pikkumökeissä on majoitus 4 henkilölle kussakin. Päärakennuksessa on yläparvi, jossa voi yöpyä 10-15 henkeä patjamajoituksena. Pihapiirissä on myös grillikatos ja hirsinen ruokailukatos. Vuokrausehdot löytyvät tästä linkistä. Muista kysyä tarjousta koko alueen vuokrauksesta.

Palokärjen osoite on Pirjonmäentie 55, 37830 Viiala. Ajo-ohjeen ja sijainnin kartalla löydät oheisesta linkistä.

Palokärjen vuokrauksesta voit tiedustella isännöitsijältä:

Mauri Ahonen, puh. 040-5901177

Palokärjen kiinteistöjen huoltoon liittyvät asiat:

Martti Hotti, puh. 040-7022938

 

Päärakennus
Näkymä rantaan
Saunatupa
Pienet mökit

Haluatko meidän ottavan yhteyttä varaukseen liittyen?

Jätä tähän yhteystietosi ja tehdään sinulle onnistunut varaus.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.